Fraktpolicy

Läs noga igenom vår fraktpolicy när du köper våra produkter. Denna policy kommer att gälla för alla beställningar du gör hos oss.

VILKA ÄR MINA FRAKT- OCH LEVERANSALTERNATIV?
Logistik: 4PX、YunExpress、Wanb Express、UBI

Beställningspris Över hela världen
0kr~499.99kr 59.99kr
Over 500kr Fri Leverans


Alla tider och datum som anges för leverans av produkterna är angivna i god tro men är endast uppskattningar.

För konsumenter i EU och Storbritannien: Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter. Om inget specifikt anges, återspeglar beräknade leveranstider den tidigaste tillgängliga leveransen, och leveranser kommer att ske inom 30 dagar efter den dag vi accepterar din beställning. För mer information, se våra villkor.

BESTÄLLNINGSTID

  • Behandlingstid: 3-7 dagar
  • Leveranstid: 14-30 dagar

LEVERERAR DU INTERNATIONELLT?
Vi levererar globalt.

NOTERA
Vi kan vara föremål för olika regler och begränsningar i förhållande till vissa internationella leveranser och du kan bli föremål för ytterligare skatter och tullar som vi inte har någon kontroll över. Om sådana fall gäller är du ansvarig för att följa de lagar som är tillämpliga i det land där du bor och kommer att ansvara för eventuella sådana extra kostnader eller skatter.

VAD HÄNDER OM MIN BESTÄLLNING ÄR FÖRSENAD?
Om leveransen försenas av någon anledning kommer vi att meddela dig så snart som möjligt och informera dig om ett ändrat beräknat leveransdatum.

För konsumenter i EU och Storbritannien: Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter. För mer information, se våra villkor.

FRÅGOR OM RETURER?
Om du har frågor om returer, läs vår returpolicy.

HUR KAN DU KONTAKTA OSS OM DENNA POLICY?
Om du har ytterligare frågor eller kommentarer, vänligen kontakta oss på vårt supportcenter